Willem Dijk AGF

Fruithuis Minderhout groentevakman van het jaar

Het Fruithuis in het Belgische Minderhout is verkozen tot Groentenvakman van 2019. Dit is natuurlijk een mooie prestatie en daar is Willem Dijk AGF als leverancier van Het Fruithuis enorm trots op.

Willem Dijk Senior staat tussen de eigenaren Ard (links) en Rogier

Willem Dijk AGF heeft daarom een grote beker laten maken en persoonlijk overhandigd aan de eigenaren Rogier en Ard.

De wedstrijd in België wordt ieder jaar georganiseerd door VLAM in samenwerking met de Boerenbond, Flandria en Buurtsuper.be. De deelnemers werden op allerlei fronten getoetst door een gespecialiseerde jury, kregen mystery shoppers over de vloer en werden beoordeelt op het aanbod van verse AGF-producten en creativiteit.

De jury was duidelijk over het Fruithuis Minderhout. “Zij leveren dagelijks inspanningen om de seizoensgroenten in de kijker te zetten. Ze besteden aandacht aan het creatief inrichten van hun winkel zoals een treinwagonnetje van courgettes, wortelen en radijzen en iedere dag verloten ze op een leuke manier een groentemand onder de klanten.

De winnaar kreeg een cheque van 1.000 euro, een winkelreportage in Buurtsuper.be-magazine en exclusieve schorten voor het winkelteam.

Willem Dijk AGF BV is trotse leverancier van het Fruithuis en feliciteert het gehele team Fruithuis met het behalen van deze titel!

Voor meer informatie:
Willem Dijk AGF BV
Willem Dijk
De Ossenboer 2
7547 SJ Enschede
Tel: +31 (0)53 486 47 50
Mob: +31 (0)6 15150176
willemjr@willemdijk.nl
www.willemdijk.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven