Fitnessstickers op Chiquita bananen

Chiquita gaat deze zomer voor de fitness. Vanaf gisteren vertonen 200 mln Chiquita bananen een verzameling van 10 verschillende fitness stickers met een simpele oefening die helpt een gezonde eet- en levensstijl te promoten. Deze nieuwe serie moet mensen eraan herinneren dat fitness leuk en gemakkelijk is en volgens Chiquita vormen bananen een onderdeel van een gezonde routine. 

De blauwe stickers moedigen fans aan deel te nemen aan  tal van fitness uitdagingen, waaronder 15 push-ups, een 1-minuut plank en 10 minuten mindfulness. Volgens Chiquita richten deze uitdagingen zich op verschillende fitnessniveaus en hebben ze als doel om een gezonde levensstijl na te streven en vitaliteit te stimuleren. 

Jamie Postell van Sales North America for Chiquita: "Bij Chiquita willen we een nieuwe serie stickers introduceren die fans eraan herinnert dat fitness leuk en gemakkelijk is wanneer je de juiste tools gebruikt. We zijn er trots op om een superfruit te leveren dat vol zit met vitaminen en voedingsstoffen en kan helpen onze fans hun fitness doelen op een leuke manier te halen."

Deelnemers kunnen de uitdagingen alleen aangaan of met familie en vrienden, waarbij Chiquita bananen voor het plezier zorgen. Fans worden ook aangemoedigd om activiteiten via social media te delen door gebruik te maken van #ChiquitaChallenge en de Chiquita home page te bezoeken.

Chiquita merkt op dat bananen goed zijn voor je hart, rijk zijn aan essentiële vitaminen en mineralen zoals kalium -belangrijk voor de spieropbouw- en weinig zouten bevatten. "Ze bevatten een natuurlijk suiker, fructose, en ze bevatten veel vezels waardoor ze langzaam verteren en zo een suikerpiek voorkomen, wat verklaart waarom ze de perfecte snack voor atleten en hardlopers zijn. De oplosbare vezels verlagen het slechte cholesterolgehalte en verminderen het risico op hart- en vaatziekten en diabetes type 2."

Voor meer informatie:
www.chiquita.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven