Wake-on-LAN

Weegschaal automatisch aan of uit

Na sluitingstijd is doorgaans het beste moment om bedrijfsmatige software te updaten. Het vervelende is dan wel dat de weegschalen de hele nacht blijven aanstaan, terwijl de update al lang is geïnstalleerd. Het gebeurt niet zelden dat ondernemers hun weegschalen zelfs het hele weekend aan moeten laten staan om deze reden. Het probleem is dat de weegschalen volop stroom blijven verbruiken. Dit is zonde van de energie en de kosten. Bizera biedt een veilige manier waarbij de weegschalen naar eigen wens aan of uit laten gaan zonder dat je erbij in de buurt hoeft te zijn.

Op de nieuwste series Bizerba weegschalen is namelijk ‘Wake-on-LAN’ geïnstalleerd: een nieuwe, energiezuinige en duurzame functie. Deze functie zorgt er voor dat de weegschaal automatisch aan- of uitgaat wanneer dat nodig is. Het is van te voren in te regelen, zodat u er niet meer naar hoeft om te kijken. Dit betekent dat ondernemers ontzettend veel kosten kunnen besparen, dat er minder stroom wordt verbruikt en ze dus een energiezuinige, duurzame oplossing in huis halen.

Retail setting
De Wake-on-LAN functie is gemakkelijk in te stellen en te bedienen. De schaal krijgt een ‘wake up’-melding zodra er onderhoud gepleegd moet worden (zoals het installeren van updates) en een ‘put back to sleep’ wanneer het werk gedaan is. In andere woorden: het script verstuurt op commando een zogenaamd “magic packet” naar de geselecteerde computer, in dit geval uw PC-weegschaal. De geadresseerde weegschaal reageert daarop door zichzelf in- of uit te schakelen.

De Bizerba K-class en X-class PC-weegschalen, evenals de MC 500 zelfbedieningsweegschaal zijn van Wake-on-LAN voorzien.

Voor meer informatie:
Paul te Velthuis
Bizerba Nederland BV
Het Lentfert 38
7547 SR Enschede
T +31 53 4800980
M +31 6 42288878
Paul.TeVelthuis@bizerba.com   
www.bizerba.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven