Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Burgers gemengd met champignons populairder in VS

Met de opkomst van de plantaardige beweging zijn organisaties als de James Beard Foundation met een manier voor de dag gekomen om de klassieke burger een twist te geven door producten als champignons op te nemen. De 'gemengde burger' is een voorbeeld van hoe gehakte champignons door het vlees gemengd worden. 

Deze burgers staan nu op menu's in alle 50 staten. Vanaf 31 juli zullen klanten als deel van het James Beard Foundation’s Blended Burger Project gemengde burgers in meer dan 400 restaurants in het land kunnen bestellen. 

Elk deelnemend restaurant - van Boba in Lewiston (Maine) tot LaMuse Café in Miami (Florida) en Pikoh in Los Angeles (Californië) tot aan Le Coin in Seattle-  serveert z'n eigen versie van de burger door champignons te mengen met een basisproteïne in een verdeling van 25-75. 

Bart Minor van de Mushroom Council: "Het feit dat restaurants in elke hoek van het land gemengde burgers serveren bewijst dat de trend standhoudt. We zijn blij om restaurants te hebben die gemengde burgers serveren in alle 50 staten. Deze zomer is het gemakkelijker dan ooit om een gemengde burger in je buurt te vinden."

Om deel te nemen aan het Blended Burger Project, worden burgerfans uitgenodigd om deel te nemen aan:

Publicatiedatum: