Burgers gemengd met champignons populairder in VS

Met de opkomst van de plantaardige beweging zijn organisaties als de James Beard Foundation met een manier voor de dag gekomen om de klassieke burger een twist te geven door producten als champignons op te nemen. De 'gemengde burger' is een voorbeeld van hoe gehakte champignons door het vlees gemengd worden. 

Deze burgers staan nu op menu's in alle 50 staten. Vanaf 31 juli zullen klanten als deel van het James Beard Foundation’s Blended Burger Project gemengde burgers in meer dan 400 restaurants in het land kunnen bestellen. 

Elk deelnemend restaurant - van Boba in Lewiston (Maine) tot LaMuse Café in Miami (Florida) en Pikoh in Los Angeles (Californië) tot aan Le Coin in Seattle-  serveert z'n eigen versie van de burger door champignons te mengen met een basisproteïne in een verdeling van 25-75. 

Bart Minor van de Mushroom Council: "Het feit dat restaurants in elke hoek van het land gemengde burgers serveren bewijst dat de trend standhoudt. We zijn blij om restaurants te hebben die gemengde burgers serveren in alle 50 staten. Deze zomer is het gemakkelijker dan ooit om een gemengde burger in je buurt te vinden."

Om deel te nemen aan het Blended Burger Project, worden burgerfans uitgenodigd om deel te nemen aan:


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven