Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Verkoper groentesnijders wint WK Standwerken

Markthandelaar in groentesnijders Paul Bol heeft afgelopen weekend het WK Standwerken gewonnen en is gekroond tot de allereerste wereldkampioen in deze bijzondere discipline. Het WK Standwerken vond plaats in het Twentse Rijssen waar de wedstrijd voor het eerst werd georganiseerd. Standwerkers uit tien verschillende landen stonden in het centrum opgesteld en deden een gooi naar de titel. Het toernooi begon ‘s ochtends om 10 uur en duurde tot 5 uur ‘s middags.

 

Een jury bestaande uit tien deskundigen wezen Paul Bol aan als winnaar. Zijn vakkundige demonstratie van groentesnijders dwong de meeste bewondering af bij het publiek. De winnaar werd door de jury omschreven als een zeer talentvolle vakman met een gedreven inzet. De Duitse standwerker Janssen en Iraanse deelneemster Mojgan Mokrinia kregen de speciale titel van prins en prinses der Standwerkers.

WK Standwerken Paul Bol met daarnaast eervolle vermeldingen voor prins Janssen (links) en prinses Mojgan Mokrinia (midden) der Standwerkers

Het wereldkampioenschap trok veel belangstelling. "In de ochtend kwam het publiek massaal toegestroomd om de deelnemers in actie te zien. En die maakten er een geweldige show van. Het publiek genoot zichtbaar van de prachtige show die de deelnemers neerzetten. De verkooppraatjes waren doorspekt met humor en charme en het publiek hing aan de lippen van de verkoopkunstenaars", aldus de organisatie.

Er waren tijdens het WK Standwerken diverse prijzen te winnen

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven