Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verkoper groentesnijders wint WK Standwerken

Markthandelaar in groentesnijders Paul Bol heeft afgelopen weekend het WK Standwerken gewonnen en is gekroond tot de allereerste wereldkampioen in deze bijzondere discipline. Het WK Standwerken vond plaats in het Twentse Rijssen waar de wedstrijd voor het eerst werd georganiseerd. Standwerkers uit tien verschillende landen stonden in het centrum opgesteld en deden een gooi naar de titel. Het toernooi begon ‘s ochtends om 10 uur en duurde tot 5 uur ‘s middags.

 

Een jury bestaande uit tien deskundigen wezen Paul Bol aan als winnaar. Zijn vakkundige demonstratie van groentesnijders dwong de meeste bewondering af bij het publiek. De winnaar werd door de jury omschreven als een zeer talentvolle vakman met een gedreven inzet. De Duitse standwerker Janssen en Iraanse deelneemster Mojgan Mokrinia kregen de speciale titel van prins en prinses der Standwerkers.

WK Standwerken Paul Bol met daarnaast eervolle vermeldingen voor prins Janssen (links) en prinses Mojgan Mokrinia (midden) der Standwerkers

Het wereldkampioenschap trok veel belangstelling. "In de ochtend kwam het publiek massaal toegestroomd om de deelnemers in actie te zien. En die maakten er een geweldige show van. Het publiek genoot zichtbaar van de prachtige show die de deelnemers neerzetten. De verkooppraatjes waren doorspekt met humor en charme en het publiek hing aan de lippen van de verkoopkunstenaars", aldus de organisatie.

Er waren tijdens het WK Standwerken diverse prijzen te winnen

 

Publicatiedatum: