Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hero jam met aardbeien van Fresón de Palos

Hero en Fresón de Palos werken sinds drie jaar aan een gezamenlijk project met als doel om een seizoensjam van de hoogste kwaliteit te ontwikkelen en op de markt te brengen.

Het resultaat van dit project is een jam die is gemaakt van de beste aardbeien van Fresón de Palos en die is bereid op de traditionele wijze die kenmerkend is voor de jams van Hero Temporada. Het fruit voor deze jam is tijdens de oogst zorgvuldig geselecteerd en vervolgens au-bain-marie verpakt. De selectie van de beste aardbeien en het ambachtelijke bereidingsproces zonder toevoeging van conserveringsmiddelen of kleurstoffen, maken deze nieuwe jam tot een uniek product op de markt, dat reeds aanwezig is in de schappen van super- en hypermarkten.

Deze samenwerking benadrukt de kwaliteit en garanties van de ingrediënten van de in Murcia geproduceerde jam. Tegelijkertijd kan het Andalusische merk Fresón de Palos op deze manier jaarrond aanwezig zijn in winkels. Het bedrijf voegt zo waarde toe aan zijn productlijn in een project waarbinnen inmiddels al negen andere producten, binnen verschillende categorieën, op de markt zijn gebracht, gelabeld met het Fresón de Palos merk.

Publicatiedatum: