Gilad Produce aan de gang met Power BI

Gilad Produce staat sinds 2005 voor het leveren van kasgroenten met als specialisme paprika’s, zoete puntpaprika en chilipepers. "In samenwerking met haar eigen telers zijn wij jaarrond de juiste partner voor iedere klant. Met onze efficiënte manier van werken zijn wij de partner voor elke teler", aldus het bedrijf. 

Om haar werkwijze nog meer te optimaliseren, heeft Gilad Produce er voor gekozen om te starten met Power BI dashboards van LinkThings Analytics. In de huidige situatie werd er nog veel gebruik gemaakt van Excel lijsten en resultaat overzichten vanuit GreenCommerce. Door de komst van de interactieve dashboards, is vanaf nu alle informatie altijd up-to-date op elk device en waar dan ook beschikbaar. Op deze manier kan er snel en eenvoudig gestuurd worden op management niveau, maar ook op operationeel niveau.

"Aan de hand van onze verkoop- en inkoop dashboards heb ik elke dag direct inzicht in al onze klant- en productdata. Door deze informatie kan ik bewuster keuzes maken zonder dat ik daar ook maar iets voor hoef te doen", besluit Frank Mosterd. 

Voor meer informatie graag contact opnemen met;
Arjen Bouma
Gilad Produce 
Tel: +31 174 - 518530
Mobile: +31 6 – 15956003
bouma@giladproduce.nl 
www.giladproduce.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven