Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Kiwi-exporteur Zeus voorbeeld voor andere Griekse ondernemers"

Tijdens de jaarvergadering van de Hellenic Federation of Enterprises kwam de Griekse kiwi-exporteur Zeus van elf genomineerden als winnaar uit de bus omdat het bedrijf een voorbeeld voor Grieks ondernemerschap is. Het evenement vond plaats in de Megaron concertzaal in Athene en was bedoeld voor alle sectoren, waaronder de olie-, toeristische en luchtvaartsector. 

Het evenement, dat op 18 juni gehouden werd, was bedoeld om de successen van Griekse ondernemingen extra te belichten. Aangezien de Griekse tuinbouwsector niet zo groot is als andere sectoren, zoals de olie-industrie en het toerisme, kwam de overwinning van Zeus als een volslagen verrassing. "Zeus is gekozen als succesverhaal voor Griekse ondernemers. We zijn een groot teeltbedrijf maar omdat onze bedrijfstak zo klein is ten opzichte van andere sectoren is deze onderscheiding echt een enorm compliment voor Zeus," legt exportmanager Christina Manossis uit. 


Christina Manossis samen met haar vader Dimitris Manossis, de directeur van Zeus Kiwi

“In tegenstelling tot andere genomineerde bedrijven is het in onze sector moeilijk om je aan een succesvol businessmodel te houden dat jaren te gebruiken is. Aangezien 100% van ons fruit wordt geëxporteerd en we samenwerken met 350 Griekse telers doen we het erg goed in een sector die niet bepaald consistent is," zegt Manossis. "Eén van de redenen dat we op dit evenement als winnaar uit de bus kwamen, is ons onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma voor nieuwe kiwirassen. Dit is vrij zeldzaam in de Griekse sector. Een aantal van de andere genomineerden levert ook fantastisch werk maar ik ben erg blij dat Zeus waardering heeft gekregen voor de manier waarop het werkt. Dit bewijst dat we op het juiste pad zijn en dat we op deze manier door moeten gaan."

Voor meer informatie
Christina Manossis
Zeus Kiwi SA
Tel: +30 2351 053559
Mobile: +30 697 2822 075
Email: christinam@zeuskiwi.gr  
www.zeuskiwi.gr

Publicatiedatum: