Raf van den Heuvel, nieuwe topman Albert Heijn België

Raf Van den Heuvel wordt vanaf 1 augustus de nieuwe general manager van Albert Heijn België. Hij neemt de fakkel over van Luc De Baets die in juni 2014 general manager werd van Albert Heijn België. De Baets kiest ervoor om na een mooie carrière, waarvan 5 jaar verantwoordelijk voor Albert Heijn in België, terug te verhuizen naar Nederland om met pensioen te gaan.

Marit van Egmond, CEO Albert Heijn: ‘Onder leiding van Luc is Albert Heijn uitgegroeid tot een geliefde supermarkt onder de Vlamingen. Wij zijn hem dankbaar voor het sterke fundament waar AH België vandaag op staat en wensen hem het allerbeste voor de toekomst. Met Raf is de volgende fase van groei in goede handen. Hij is vanaf de start betrokken bij AH in België en kent de klanten, ondernemers, en medewerkers als geen ander. Wij wensen hem alle succes in zijn nieuwe rol.’

De Belgische Raf van den Heuvel is momenteel Commercieel Directeur bij Albert Heijn België met diepgaande kennis van de markt en liefde voor het Albert Heijn merk.

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven