Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Kernel Export presenteert biologische meloenen op Organic Food beurs

Op de Organic Food beurs, die onlangs werd gehouden in Madrid, was ook Kernel Export aanwezig. Het Spaanse bedrijf presenteerde daar zijn vier variëteiten biologische meloenen (Galia, Cantaloupe, Amarillo en Piel de Sapo). Kernel Export heeft een breed assortiment, met meer dan twintig producten die allemaal afkomstig zijn uit de biologische teelt.

Kernel Export nam ook zijn nieuwste biologische sla, broccoli, bloemkool en selderij mee naar de beurs. Dit als afsluiting van het winterseizoen, alvorens te beginnen aan het zomerseizoen, met de meloen als sterproduct.

"We leveren vanuit Kernel niet alleen biologische producten, maar zijn ook betrokken bij het milieu in alle aspecten van onze bedrijfsvoering, of het nu gaat om efficiënt watergebruik op het land of om het hergebruik en de recycling van verpakkingen in het magazijn", stellen ze vanuit de organisatie. Sinds 2014 beschikt Kernel over een biomassa-installatie waar elektriciteit wordt opgewekt uit het plantaardig afval van het bedrijf.

Bron: laopiniondemurcia.es


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven