Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Agroponiente installeert nieuwe sorteerlijnen voor meloen

Agroponiente heeft twee op gewicht gebaseerde sorteerlijnen voor (water)meloenen geïnstalleerd in het kader van een nieuwe "technologische en innovatieve sprong voorwaarts voor het bedrijf". De sorteerlijnen zijn in gebruik genomen in het verpakkingscentrum in Campohermoso (Níjar) en in dat in La Redonda (El Ejido). De totale investering bedraagt €250.000.

De investering maakt deel uit van een bedrijfsplan om nieuwe technologie te implementeren. Er zullen binnenkort ook nieuwe waslijnen in gebruik worden genomen. De recent geïnstalleerde apparatuur biedt namelijk de optie om aanvullende onderdelen toe te voegen, die het fruitbehandelingsproces completeren.

Jose María Arinero, directeur Productie en Processen bij Grupo Agroponiente: "We zijn al een tijdlang bezig met een onderzoeks- en innovatieproces. Dit proces dient een dubbel doel. Aan de ene kant worden we steeds efficiënter in het werk dat we doen in het toevoegen van waarde aan het product van onze telers. Aan de andere kant willen we ermee bereiken dat de processen die het product doorloopt, vanaf het moment dat het vanaf de teeltbedrijven bij ons aankomt totdat het verstuurd worden naar de verschillende klanten, een optimale kwaliteit en efficiëntie hebben".

Bron: alimarket.es


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven