Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Ontpitmachines voor avocado's en steenfruit goed ontvangen

"De kostenvoordelen van onze ontpit- en schilmachines worden zeer gewaardeerd. We hopen de contacten, die we op evenement gelegd hebben, binnenkort te bekronen met contracten," zegt Francesco Pannullo, één van de directeuren van OMPI, een Italiaans bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwikkelen en bouwen van machines voor het verwerken van groenten en fruit. 

"Dankzij onderzoek en ontwikkeling en voortdurende innovatie zijn we erin geslaagd onze producten naar internationale markten te brengen. We passen de modernste technologieën toe voor het ontpitten en zijn uitgegroeid tot een referentiepunt voor de fruitverwerkende sector. Het is onze doelstelling om onze productieve horizon verder te verbreden en machines te ontwikkelen die geschikt zijn voor het verwerken van groenten- en fruitsoorten waar wij momenteel nog geen oplossingen voor te bieden hebben."

"We hebben diverse klanten in Mexico, met name van avocadoverwerkingslijnen. Bovendien hebben we onze aanwezigheid op markten in Latijns-Amerika geconsolideerd, met name op het gebied van steenfruit, zoals perziken, abrikozen en pruimen. Argentinië is een belangrijke markt voor ons. Andere grote markten zijn Peru, Chili en Brazilië," aldus Pannullo. 

De Amerikaanse markt vertegenwoordigt 40% van de totale export van OMIP. In de vijftig jaar dat het bestaat heeft het Italiaanse bedrijf haar aanwezigheid op markten in heel Europa, Afrika, Azië en Oceanië (met name Australië) versterkt. 

 

Voor meer informatie:
 O.M.I.P. SRL
Via Ponte, 21
84086 Roccapiemonte (SA)
Tel.: +39 081 931835 / +39 081 931050
Fax: +39 081 932144
Web: www.omip.net


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven