Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Junami met Roadshow 27 juni op Dé Appeldag



Junami toert sinds enkele weken door Europa met een Internationale Roadshow. Deze bestaat uit een grote Junami appelboom (met vangspel), bakfiets, fotobooth en een promotieteam. Ze zijn net terug uit Denemarken, waar ze tijdens de Eventyrløbet aan de sportieve deelnemers een Junami-appel hebben uitgedeeld.

Tussenstop van de ‘Roadshow’ op 27 juni tijdens Dé Appeldag
Deze studiedag rondom de appelteelt wordt druk bezocht door telers, op zoek naar informatie over de fruitteelt. De Internationale Junami Roadshow stopt dan ook speciaal op 27 juni a.s. bij Dé Appeldag, om fruittelers kennis te laten maken met de Junami promotie-campagne en ze van (teelt)informatie te voorzien.

Promotiecampagne
Dit jaar toert de Internationale Junami Roadshow langs diverse grote, sportieve evenementen in Europa. Ze zijn in Nederland begonnen bij de Marathon van Rotterdam en de Amstel Gold Race in Zuid Limburg. De eerstvolgende stop na Dé Appeldag zal in Hamburg zijn, waar het promotieteam sampelt tijdens de Wasser World Triathlon. De toer vervolgt richting België om langs de route van de Tour de France te samplen en eindigt in Nijmegen tijdens de Nijmeegse Wandel Vierdaagse. Door de opvallende Junami boom over de wegen en op locaties, zal voor zichtbaarheid bij de doelgroep worden gezorgd.

 

Publicatiedatum: