Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Junami met Roadshow 27 juni op Dé AppeldagJunami toert sinds enkele weken door Europa met een Internationale Roadshow. Deze bestaat uit een grote Junami appelboom (met vangspel), bakfiets, fotobooth en een promotieteam. Ze zijn net terug uit Denemarken, waar ze tijdens de Eventyrløbet aan de sportieve deelnemers een Junami-appel hebben uitgedeeld.

Tussenstop van de ‘Roadshow’ op 27 juni tijdens Dé Appeldag
Deze studiedag rondom de appelteelt wordt druk bezocht door telers, op zoek naar informatie over de fruitteelt. De Internationale Junami Roadshow stopt dan ook speciaal op 27 juni a.s. bij Dé Appeldag, om fruittelers kennis te laten maken met de Junami promotie-campagne en ze van (teelt)informatie te voorzien.

Promotiecampagne
Dit jaar toert de Internationale Junami Roadshow langs diverse grote, sportieve evenementen in Europa. Ze zijn in Nederland begonnen bij de Marathon van Rotterdam en de Amstel Gold Race in Zuid Limburg. De eerstvolgende stop na Dé Appeldag zal in Hamburg zijn, waar het promotieteam sampelt tijdens de Wasser World Triathlon. De toer vervolgt richting België om langs de route van de Tour de France te samplen en eindigt in Nijmegen tijdens de Nijmeegse Wandel Vierdaagse. Door de opvallende Junami boom over de wegen en op locaties, zal voor zichtbaarheid bij de doelgroep worden gezorgd.

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven