Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Volgende editie Fruit Attraction grootste ooit

IFEMA en FEPEX, de organisatoren van de internationale vakbeurs Fruit Attraction, die van 22 tot 24 oktober in Madrid gehouden wordt, presenteerden afgelopen week de vorderingen van de voorbereiding. De beurs zal 10,8% groter zijn dan in 2018. Ook liet me weten aan de succesformule van de vakbeurs vast te houden, maar iedere editie toch een uniek karakter mee te willen geven.

Fruit Attractrion 2019 zal 1.800 exposanten en ruim 90.000 bezoekers uit 135 landen verwelkomen, zo blijkt uit de eerste prognose van de directeur van Fruit Attraction, Raúl Calleja. 

De organisatoren kwamen vorige week samen om het programma van technische conferenties te presenteren, waaronder het vierde Internationale Steenfruit Congres, het Biofruit Congres en Biotechnology Attraction, evenals twee sessies die gewijd zijn aan India en Singapore, de importerende landen die dit jaar uitgenodigd zijn. Deze sessies vinden plaats in het kader van het World Fresh Forum, dat bedoeld is om de handelsbetrekkingen tussen de landen te bevorderen. 

De elfde editie van Fruit zal ook het toneel zijn van de Organic Hub, een ruimte voor biologische telers, de Smart Agro Space, gericht op de toepassing van moderne technologieën voor het verhogen van de productiviteit, en de Nuts Hub, die volledig in het teken van noten staat. De Innovation Hub en Foro Innova zullen net als voorgaande edities gewijd zijn aan innovatie en bedrijfsnieuws. Hier zullen ook de Accelera Awards voor Innovatie en Ondernemerschap worden uitgereikt. 

Vanwege het grote succes van vorig jaar vindt in hal 6 wederom Flower & Garden Attraction plaats, bedoeld voor professionals uit de bloemen- en plantensector. Hier zal ook de Ecorganic Market gehouden worden. 

Op gastronomisch gebied zal de bekende Fruit Fusion omgedoopt worden tot de Chef Factory, waar interessante kookdemonstraties met groenten en fruit te zien zullen zijn.  

Bron: fepex.es 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven