Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

FMI breidt limescollectie uit met: The Lime King

FMI start het zomerseizoen met de lancering van een nieuw merk: The Lime King. Samen met partners in Brazilië ontwikkelde het team van FMI deze nieuwe lijn als toevoeging op hun limesassortiment.

“Het past in onze filosofie om naast het ‘klassieke Royal Fresh’ en ‘energizing Toro Verde’ onze collectie uit te breiden. Op deze manier spelen we in op de wensen en eigenschappen van onze klanten en kunnen we hen op het gebied van L\limes zo volledig mogelijk ontzorgen en van dienst zijn”, aldus René Bouman.

FMI groeit
Sinds dit voorjaar heeft FMI eveneens een eigen vestiging in Brazilië: FMI do Brasil Ltd. “Dit stelt ons in staat om de supply chain nog beter te beheersen en om naar diverse afzetmarkten rechtstreeks vanaf de bron te verladen”. Naast limes worden ook papaya's door FMI uit Brasil geëxporteerd.

Jungle of limes
"Met The Lime King garanderen we wederom de beste kwaliteit limes uit Brazilië van onze vaste leveranciers. Als een van de grotere spelers in ‘the Jungle of limes’ is de naam van het merk ludiek bedoeld. Met dit nieuwe merk wordt de oude slogan ‘de wilde frisheid van limes’ weer nieuw leven ingeblazen en richten we ons op het betere groothandelssegment en foodservice kanalen", aldus FMI.

Voor meer informatie:
René en Peter Bouman
FMI
Bijdorp-Oost 18A
2992 LA Barendrecht
+31(0)180 745 300
info@fmibv.nl 
www.fmibv.nl 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven