Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FMI breidt limescollectie uit met: The Lime King

FMI start het zomerseizoen met de lancering van een nieuw merk: The Lime King. Samen met partners in Brazilië ontwikkelde het team van FMI deze nieuwe lijn als toevoeging op hun limesassortiment.

“Het past in onze filosofie om naast het ‘klassieke Royal Fresh’ en ‘energizing Toro Verde’ onze collectie uit te breiden. Op deze manier spelen we in op de wensen en eigenschappen van onze klanten en kunnen we hen op het gebied van L\limes zo volledig mogelijk ontzorgen en van dienst zijn”, aldus René Bouman.

FMI groeit
Sinds dit voorjaar heeft FMI eveneens een eigen vestiging in Brazilië: FMI do Brasil Ltd. “Dit stelt ons in staat om de supply chain nog beter te beheersen en om naar diverse afzetmarkten rechtstreeks vanaf de bron te verladen”. Naast limes worden ook papaya's door FMI uit Brasil geëxporteerd.

Jungle of limes
"Met The Lime King garanderen we wederom de beste kwaliteit limes uit Brazilië van onze vaste leveranciers. Als een van de grotere spelers in ‘the Jungle of limes’ is de naam van het merk ludiek bedoeld. Met dit nieuwe merk wordt de oude slogan ‘de wilde frisheid van limes’ weer nieuw leven ingeblazen en richten we ons op het betere groothandelssegment en foodservice kanalen", aldus FMI.

Voor meer informatie:
René en Peter Bouman
FMI
Bijdorp-Oost 18A
2992 LA Barendrecht
+31(0)180 745 300
info@fmibv.nl 
www.fmibv.nl 

 

Publicatiedatum: