Workshop en rondleiding bij Quiks

AGF-specialisten steken handen uit de mouwen met aardappelen

Tholen - AGF-specialisten zijn dagelijks druk in de weer maar vonden gisteren toch tijd om hun handen uit de mouwen te steken bij Quiks. Ze kregen een rondleiding binnen het bedrijf en vervolgens een interactieve kookworkshop met zomerse gerechten aangeboden in samenwerking met Gebrs van Aarle. De belangstelling voor dit extra 'werk' was groot: de avond was volgeboekt.

Klik hier voor de fotoreportage

"We willen zoveel mogelijk handvatten bieden waarmee AGF-specialisten morgen mee aan de slag kunnen", vertelt Karin van Aspert van Gebrs van Aarle. "Zowel voor onze klanten met een uitgebreide productiekeuken als klanten zonder oven." Verschillende bedrijven in de sector vulden elkaar aan. Er werden uiteraard recepturen bereid met producten van Quiks maar deze werden aangevuld met smaak- en kleurverrijkers en toppings van Eminent, Koppert Cress, kruidenspecialisten Bresc en Smaakgeheimen. Rational stelde een bak, grill en stoomoven beschikbaar, Van Aarle zorgde voor de juiste verpakkingsmaterialen zodat alles aan het einde van de avond mee naar huis kon. De fullservice groothandel organiseert voor hun klanten regelmatig excursies naar toeleverende bedrijven en dan willen de AGF-specialisten ook graag weten wat er allemaal mogelijk is met die producten. Door deze combinatie van ingredi├źnten en hulpmiddelen werden AGF-specialisten ge├»nspireerd allerlei maaltijden, halffabricaten en (maaltijd)salades met een eigen twist maken.

Quiks was gastheer van de avond. Een rondleiding en presentatie leerde over de historie van het ruim 80-jaar oude familiebedrijf. "We bieden voor iedere moment en iedere consument een oplossing", vertelde accountmanager Wim Paans. "Of het nu gaat om een snelle stamppot, een kinderfeestje of om een uitgebreid familiediner. Wij zorgen voor een aardappel als onderdeel van de maaltijd."

Klik hier voor de fotoreportage


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven