Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Jaguar legt nieuwe visie neer over de toekomst van blauwe bessen in HuelvaTijdens het 5e Congreso Internacional de Fruto Rojos in Huelva (Spanje) heeft Jaguar the fresh company op uitnodiging van Fruit Logistica, in het hoofdprogramma op donderdag haar visie toegelicht hoe zij op korte en middellange termijn naar de afzet en marketing kijkt van blauwe bessen om marktkansen samen met vooraanstaande telers op alle continenten zo optimaal mogelijk in te vullen. Ook specialisten uit andere delen van de wereld gingen in op deze materie.


Kees Rijnhout en Filipe Ravazzini

Na de introductie door de minister van Landbouw krijg Jaguar the fresh company het woord. Bij monde van haar trader Filipe Ravazzini da Silva (inkoop Spanje/Portugal en product specialist zachtfruit) kregen de ca 1.500 bezoekers op het uitverkochte congres te horen waar de telers van deze productgroep in de toekomst hun aandacht aan moeten schenken.

Kernwoorden als ‘chrunchiness’, omschakeling van plastic naar kartonnen verpakkingen, juiste commerciële variëteiten, bijzondere consumentenpresentatie, kleurstelling en duurzaamheid brachten onder de specialistische bezoekers een constructieve discussie op gang.

"De afgelopen jaren heeft Jaguar The fresh company zich ontwikkeld tot een specialist op dit terrein en biedt jaarrond commerciële concepten aan voor de diverse afzetgroepen in de AGF-sector. Daarbij staan vooral blauwe bessen centraal", aldus het bedrijf. 

Voor meer informatie:
Jaguar The fresh company
+31 (0)180 750 511
info@jaguarthefreshcompany.com 
www.jaguarthefreshcompany.com  


 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven