Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groenten en fruit in houten manden verpakt

"Wij denken dat houten mandjes milieuvriendelijkheid overbrengen. Ze zijn beschikbaar in drie verschillende maten: 250 gram, 500/700 gram en 100 gram." Een houten mandje als alternatief voor plastic of papier dat geschikt is voor het verpakken van klein fruit. Dat is het voorstel van het Italiaanse Bergonzini Dario uit Vignola (Modena).

Momenteel worden ze gebruikt voor het verpakken van aardbeien, kersen, pruimen, abrikozen en champignons. Maar ze kunnen voor elk soort groenten worden gebruikt, mits het gewas niet te groot is."

"Onze voornaamste doel is om klanten een product te leveren dat ze nodig hebben op het vereiste tijdstip. We bieden betrouwbare, hoogwaardige en flexibele service", staat in de bedrijfsnota.

"In de loop der tijd hebben we onze technologieën geperfectioneerd en nieuwe producten toegevoegd om te kunnen voldoen aan de behoeften van een markt die zich steeds verder ontwikkelt."

Voor meer informatie:
Dario Bergonzini Srl  
Via dell'Industria 355, 41058
Vignola (Modena)
Tel.: (+39) 059.765392
Email: info@bergonzinidario.com
Web: www.bergonzinidario.com 

Publicatiedatum: