Nieuw bloemkool penne

Veggiecraft Farms heeft een glutenvrije penne en spaghetti ontwikkeld op basis van bloemkool. De pasta wordt ambachtelijk in Italië bereid. De ingrediënten voor de producten worden ethisch ingekocht en iedere portie staat gelijk aan een portie groenten. De pasta's zijn bovendien vegan, koosjer, gluten- en GGO-vrij. 


Het is de missie van het in Los Angeles gevestigde bedrijf om mensen die specifieke ingrediënten uit hun voeding schrappen te laten genieten van pasta. Het bedrijf is van mening dat voeding toegankelijk, eenvoudig te bereiden en niet exclusief of ingewikkeld moet zijn.

"Veggiecraft Farms brengt eindelijk een pasta op de markt voor mensen die glutenvrij eten of die bewust bepaalde ingrediënten vermijden," vertelt Oliver Bogner, oprichter en directeur. "Bijna 25% van de Amerikanen eet glutenvrij of plantaardig en we wilden hierop inspelen door een glutenvrije pasta te introduceren met de smaak van traditionele pasta. Voor ouders is de pasta een makkelijke manier om hun kinderen meer groenten te laten eten."

Bron: vegconomist.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven