Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Morgana-appel aanwezig op Dé Appeldag 2019

Morgana is een nieuw appelras in Nederland, die ook in België, Duitsland en Italië wordt geteeld. In Nederland verloopt de afzet via Fruitveiling Zuid-Limburg uit Margraten. Op 27 juni tijdens Dé Appeldag zijn zij aanwezig om de Morgana te tonen.

‘Tasting’ op Dé Appeldag
Dé Appeldag 2019 is een initiatief van NFO kring Midden Nederland en Delphy. Het is een studiedag rondom de teelt van de appel. Interessant voor appeltelers om op een praktische en bedrijfsgerichte manier kennis, informatie, innovaties en onderlinge contacten op te doen. “Op een dag als deze mag de aandacht voor de Morgana appel niet ontbreken”, aldus Gerard Kievit, productmanager clubrassen & Fruitteelt adviseur bij Fruitveiling Zuid-Limburg. Gerard is eerder betrokken geweest bij de oprichting van Dé Appeldag. “Kom zelf kijken en zeker proeven, want dat zegt zoveel meer dan dat wij erover vertellen”, aldus Gerard.



Voor meer informatie:
Gerard Kieviet
Fruitveiling Zuid-Limburg
Aan de Fremme 33
6269 BK Margraten
Tel: 043-458 8554
www.veilingzl.nl 

Publicatiedatum: