Schouw wint Microsoft’s Dynamics 365 & AI contest met de “Avocado Casus”

"Eerder dit jaar hebben we bij Schouw Informatisering samen met Microsoft een Proof-of-Concept gemaakt: “De Avocado Casus”, waarbij we gebruik hebben gemaakt van de power van Microsoft’s Azure platform. Toen Microsoft onlangs de Dynamics 365 & Artificial Intelligence contest organiseerde in West-Europa, hebben we hier natuurlijk aan meegedaan. Met resultaat. Vorige maand kondigde Microsoft aan dat we deze West-Europese contest hebben gewonnen", vertelt Schouw Informatisering. 

Microsoft Dynamics 365: Power of the Platform
"Het ERP-tijdperk is voorbij. Met het Microsoft Dynamics 365 Platform zijn nu de nieuwste technologische innovaties zoals Artificial Intelligence, Cognitive Services en Internet of Things voor iedereen binnen handbereik", aldus het bedrijf. "En hiermee kun je zoveel meer dan wat een standaard ERP-pakket je biedt. Het combineren van ERP met de verschillende technologieën biedt mogelijkheden die voorheen alleen nog als ver toekomstgeluid klonken. De Avocado Casus is daar eigenlijk nog maar een eerste voorbeeld van. Volop kansen dus, de kracht van het platform kan nog op zoveel meer manieren benut worden."

De Avocado Casus van Foodware 365
Schouw Informatisering heeft de eerste plaats binnen weten te slepen met de zogenoemde Avocado Casus, die het bedrijf binnen het Microsoft ‘Build With’ Programma gebouwd heeft. "We hebben met succes verschillende Microsoft technologieën gecombineerd in één geïntegreerde omgeving om de klachtenprocedure van een klant te automatiseren. Er is gebruik gemaakt van Cognitive Services binnen Microsoft Custom Vision, van Outlook en Flow, en dit allemaal geïntegreerd binnen de mogelijkheden van het Dynamics 365 platform. De casus laat zien hoe je bedrijfsprocessen kunt automatiseren, met als gevolg het besparen van tijd en als bijgevolg een positief effect op financiële resultaten." 

What’s next?
"We zijn trots op het winnen van Microsofts Dynamics 365 & AI contest. Het laat zien dat de innovatieve technologieën van de ‘toekomst’ niet onbereikbaar zijn, maar nu al zijn toe te passen. De avocado casus is hiervan pas het begin. Gebruikmakend van onder andere Internet of Things, Machine Learning en Big Data kun je als AGF-bedrijf effectiever en transparanter gaan werken", besluit Schouw Informatisering. 

Voor meer informatie
Schouw Informatisering
Bredaseweg 172
4872 LA­­ Breda
T: 076 504 25 20
info@schouw.org  
www.schouw.org 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven