Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Een boost voor de Costa Ricaanse export

MSC wil handelslijn tussen Costa Rica en Noord-Europa verbeteren

De Zwitserse rederij MSC Mediterranean Shipping Company wil de handelslijnen tussen Costa Rica en Noord-Europa verbeteren. Dit wordt gedaan via een nieuwe directe aanloophaven in Moin. 

Het containerbedrijf, dat in alle grote havens van de wereld werkt, liet in een persbericht weten dat de MSC Katya R. het grootste schip is dat in de Moin Terminal in Costa Rica aanlegt, waarmee een nieuw gebied binnen de vrachtscheepvaart voor de haven en voor exporteurs die van de faciliteiten gebruik maken geïntroduceerd wordt. 

MSC zal grotere containerschepen met meer capaciteit om koelvracht te verladen op trans-Atlantische routes naar Europa en Aziatische markten brengen. 

MSC Katya R. zal ingezet worden op de Ecuador lijn van het bedrijf, een directe, wekelijkse dienst van Moin naar belangrijke havens in Noord-Europa, een regio die binnen het maritieme transport bekend staat als North West Continent of NWC. De directe havens vanaf Moin zijn: Antwerpen, Rotterdam en Bremerhaven met verbindingen naar bestemmingen in heel Europa. 

Bron: marinelink.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven