Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Els en Ria (Willem Dijk AGF) met pensioen

Afgelopen woensdag 12 juni zijn Els en Ria met pensioen gegaan. Ria is al sinds de start in dienst van de firma Willem Dijk AGF, bij de groothandel, dus al ruim 25 jaar. Maar ook in de commissietijd van Willem Dijk senior werkte ze al mee.

Ria werkte binnen de groothandel op de administratie. Els is sedert 2 september 2002 in dienst bij de firma Willem Dijk AGF, al bijna 17 jaar. Ook Els werkte elke ochtend mee op de administratie.

Ook kookte de tweeling erop los binnen het bedrijf. Met enige regelmaat stonden er heerlijke maaltijden klaar voor alle collega’s.

"Afgelopen woensdag was het dan zover en was het de laatste werkdag voor beide dames. Aan het eind van de middag was er een gezellige receptie georganiseerd met kinderen en kleinkinderen."

"Wij bedanken Ria en Els voor hun gigantische inzet binnen ons bedrijf en ga lekker genieten van de rust zonder verantwoordelijkheden en drukte", aldus het bedrijf. 

Voor meer informatie:
Willem Dijk AGF
Het Wolbert 1-11
7547 RA Enschede
T: 053 486 47 52
M: 06 1515 01 76
willemjr@willemdijk.nl 
www.willemdijk.nl 

Publicatiedatum: