Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Bananen onder Ready to Eat merk bij G.H. Lukassen & Zn

Tholen - Enkele jaren geleden introduceerde groothandel G.H. Lukassen & Zn. het merk Ready To Eat voor Italiaanse slasoorten. In de afgelopen jaren werden ook exoten als mango's en avocado's onder het merk gevoegd en sinds deze week zijn er ook premium bananen onder het Ready to Eat merk beschikbaar.

De groothandel uit Nieuwegein beschikt al jaren over een eigen bananenrijperij. Anderhalf jaar geleden werden negen nieuwe rijpcellen met een capaciteit van zo'n 10.000 dozen per week in gebruik genomen. Deze week arriveerde de eerste container van de bananen die momenteel gerijpt worden om onder het Ready to Eat-label te worden vermarkt. "Het zijn echte premium bananen en ze krijgen dan ook een premium verpakking", vertelt Ramon van der Velden.  

"Doordat we het rijpproces in eigen beheer uitvoeren, zijn onze afnemers verzekerd van een uitstekende kwaliteit en de juiste kleur van de bananen", vertelt Ramon. Lukassen verkoopt de bananen hoofdzakelijk aan Duitse en Nederlandse klanten. "Onze klantenkring is heel divers. Aan bepaalde klanten verkoop je veel bananen als de markt wat lager is, anderen voorzien we op programmabasis met vaste weekprijzen en bij vaste afname zijn er ook jaarprijzen bespreekbaar." 

Voor meer informatie:
Ramon van der Velden
G.H. Lukassen & Zn
Tel: 030 288 5557
ramon@lukassenagf.nl
www.lukassenagf.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven