Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bananen onder Ready to Eat merk bij G.H. Lukassen & Zn

Tholen - Enkele jaren geleden introduceerde groothandel G.H. Lukassen & Zn. het merk Ready To Eat voor Italiaanse slasoorten. In de afgelopen jaren werden ook exoten als mango's en avocado's onder het merk gevoegd en sinds deze week zijn er ook premium bananen onder het Ready to Eat merk beschikbaar.

De groothandel uit Nieuwegein beschikt al jaren over een eigen bananenrijperij. Anderhalf jaar geleden werden negen nieuwe rijpcellen met een capaciteit van zo'n 10.000 dozen per week in gebruik genomen. Deze week arriveerde de eerste container van de bananen die momenteel gerijpt worden om onder het Ready to Eat-label te worden vermarkt. "Het zijn echte premium bananen en ze krijgen dan ook een premium verpakking", vertelt Ramon van der Velden.  

"Doordat we het rijpproces in eigen beheer uitvoeren, zijn onze afnemers verzekerd van een uitstekende kwaliteit en de juiste kleur van de bananen", vertelt Ramon. Lukassen verkoopt de bananen hoofdzakelijk aan Duitse en Nederlandse klanten. "Onze klantenkring is heel divers. Aan bepaalde klanten verkoop je veel bananen als de markt wat lager is, anderen voorzien we op programmabasis met vaste weekprijzen en bij vaste afname zijn er ook jaarprijzen bespreekbaar." 

Voor meer informatie:
Ramon van der Velden
G.H. Lukassen & Zn
Tel: 030 288 5557
ramon@lukassenagf.nl
www.lukassenagf.nl