Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe eigenaar richt zich op catering

Greenyard Fresh Germany verkoopt vestiging in Freiburg

Greenyard Fresh Germany beoogt haar vestiging in Freiburg aan de familie Heizmann te verkopen. Door de jaren heen heeft de vestiging zich ontwikkeld tot een locatie die vooral gericht is op een klantenkring in de horecasector.

De regionale omstandigheden, de structuur en samenstelling van de klantenkring speelden daarin een belangrijke rol. De belangstelling van deze klanten vraagt om zorg op maat voor hun wensen en logistieke processen. 

Om die reden wil Greenyard haar kleinste distributiecentrum van 2448 m² in Freiburg ook overdoen aan de Heizmann familie, die de vestiging verder zal uitbouwen specifiek gericht op de catering. 

"We staan achter de strategie van de Heizmann familie en zouden graag het distributiecentrum met alle vertrouwen in hun handen overlaten. De regio biedt optimale omstandigheden voor een vestiging die zich volledig specialiseert in deze klantencategorie," aldus Tim van Londersele, Managing Director Fresh.

"Vanzelfsprekend wil ook de Heizmann familie blijven samenwerken met Greenyard op verschillende gebieden, zoals inkoop en logistiek en zelfs de klantenzorg na verkoop," voegt Reiner Scheidler, Managing Director of Greenyard Fresh Germany toe.

Voor meer informatie: www.greenyardfresh.de 

Publicatiedatum: