Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Italiaans meloenenseizoen van start gegaan

"De zomer is al begonnen bij L'Orto di Eleonora. We zijn namelijk gestart met de afzet van de Corallo, een meloen met oranje vruchtvlees, afkomstig van het ras piel de sapo. Wij hebben ook een ander piel de sapo ras met wit vruchtvlees, Eleonora, pitloze zwarte watermeloenen en Gavina mini-watermeloenen ", legt verkoopmanager van OP Agricola Campidanese Salvatore Lotta uit.


De Gavina mini watermeloen en de Majores meloen

"Het weer heeft de afgelopen maanden niet meegezeten en de volumes zijn momenteel nog niet zo hoog. Het slechte weer, in de vorm van regen en lage temperaturen, duurde tot mei. Het seizoen zal vanaf 20 juni zijn hoogtepunt bereiken. De kwaliteit lijkt goed te zijn en Brix-waarden zijn 16/17 voor Corallo-meloenen en 13/14  voor Eleonora-watermeloenen."

"Dit jaar zijn we een samenwerking aangegaan met een bedrijf uit Sardinië dat gespecialiseerd is in vers gesneden fruit. De overeenkomst voorziet in de productie van PET-verpakkingen met gesneden Gavina, Majores, Eleonora en Corallo die zullen worden verdeeld in de beste supermarkten van Sardinië."

Waar het voorheen bestond uit slechts een kleine groep telers, is Agricola Campidanese nu de toonaangevende telersorganisatie op Sardinië geworden en zet het de gewassen af onder het merk L'Orto di Eleonora.

"Dankzij ons team van professionals proberen we onze klanten te behouden via gerichte acties voor sociale media-marketing. De feedback is zeer positief voor Corallo-meloenen en veel mensen vragen waar deze verkrijgbaar zijn."

Voor meer informatie:
Agricola Campidanese
Via Doria, 5
09098 Terralba (OR)
Sardegna - Italië 
Tel.: +39 0783 022959
Email: info@agricolacampidanese.it
Web: www.agricolacampidanese.it

 

 

Publicatiedatum: