Natura Buona: sappen op basis van superfruits

"De sappen van Natura Buona bevatten 100% fruit en bestaan niet uit concentraten. Dit is een fundamenteel kenmerk dat ons onderscheidt van de meeste andere sappen die beschikbaar zijn in de supermarkt. Onze belangrijkste sappen zijn blauwe bessen- en granaatappelsap, gevolgd door sappen op basis van kurkuma en gember. Al onze sappen zijn vrij van toegevoegde suikers, kleurstoffen en conserveermiddelen", legt marketing manager Laura Bianchin uit.

Een verscheidenheid aan smaken met superfruits verrijken de nieuwe lijn van Natura Buona sappen: een functionele mix van geselecteerde diverse soorten fruit die geschikt zijn voor ons welzijn dankzij de hoge voedingswaarde.

Natura Buona is een premium merk van Spumador. Het bedrijf is een van de toonaangevende producenten van dranken, waarvan het assortiment vruchtensappen, koolzuurhoudende dranken, water, thee, sport en isotone dranken omvat.

De sappen van Natura Buona worden verkregen dankzij innovatieve verwerkings- en conserveringsprocessen om de smaak en voedingswaarde van vers geperst sap onveranderd te laten. Granaatappel, Blauwe bes, Gember en Kurkuma zijn momenteel de vier beschikbare sappen. Deze superfruits bevatten een mix van voedingsstoffen met een hoog gehalte aan vitaminen, mineralen, vezels en antioxidanten.

Sappen zijn verkrijgbaar via toonaangevende retailers in flesjes van 125 ml. De sappen worden verkregen dankzij een innovatief pasteurisatieproces waarbij de natuurlijke smaak van vers fruit onveranderd blijf en de sappen kunnen worden bewaard bij kamertemperatuur.

Het advies luidt om één flesje sap van Natura Buona te drinken voor de perfecte dagelijkse dosis wellness in combinatie met een gezond dieet. Ze zijn ook ideaal voor onderweg dankzij hun praktische zakformaat.

De sap op basis van kurkuma bevat ingrediënten zoals sinaasappel, ananas, mango, goudbes, papaja en kurkuma. Physalis peruviana, ook wel goudbes genoemd, maakt deel uit van de Solanaceae-familie, dezelfde familie als waar aardappelen, paprika's, aubergines en tomaten bij horen. De carotenoïden in goudbessen hebben sterke ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen. De ingrediënten maken het tot een verfrissend drankje in de zomer, bestaande uit 43% sinaasappelsap, 31% ananassap, mangopuree, 10% goudbes puree, papaya puree, 2% kurkuma puree (Curcuma longa).

"De uitzonderlijke smaak van echt fruit en de hoge kwaliteit van de geselecteerde grondstoffen zijn de sterke punten die waarde geven aan de hele lijn. Hieraan koppelen we een innovatief technologisch proces dat ons in staat stelt om alle voedingskenmerken van onze superfruits onveranderd te houden in een praktische verpakking. Hierdoor is het ideaal als tussendoortje of voor onderweg.
We zijn aanwezig op de belangrijkste beurzen waar we altijd het grote succes en enthousiasme van het publiek zien", concludeert Laura.

Voor meer informatie:
Spumador Spa 
Via alla Fonte, 13
22071 Cadorago (CO) - Italië
Tel. +39 031 886111
Email: contattaci@refresco.com
Web. www.naturabuona.com 

 

 


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven