Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

HelloFresh breidt assortiment uit met kant-en-klaar soepen

Klanten van maaltijdboxenleverancier HelloFresh kunnen voortaan kiezen voor soep en brood bij hun maaltijdbox. Ongeacht het type box dat wordt besteld kunnen consumenten naast de gerechten in de box een soep met bijpassend brood bijbestellen. Anders dan de losse ingredienten voor de normale gerechten in de maaltijdbox worden de verse soepen kant-en-klaar bezorgd. Deze hoeven alleen te worden opgewarmd en het brood moet nog worden afgebakken. 

"De soepen zijn ontwikkeld naar de smaakvoorkeuren van onze klanten. Bij elke soep is een brood gekozen dat de soep aanvult, zoals pomodorisoep met focaccia of harira met zoete vijgen batard", zegt Maartje Frederiks, ceo van HelloFresh Benelux.

De kosten per soep en brood bedragen 4,99 euro voor een kleine portie van 500ml (goed voor 2 personen) en 6,99 euro voor een grote portie van 950ml (goed voor 3 tot 4 personen).

Bron: Levensmiddelenkrant

Publicatiedatum: