Opbrengst eerste kistje Hollandse Opal van Postuma AGF komt ten goede aan KWF

Aankomende zaterdag vindt in Zwolle de Halve Marathon plaats. Vanuit Postuma AGF doen 6 lopers deze halve marathon om geld op te halen voor KWF kankerbestrijding. "Onlangs is een collega van ons gediagnosticeerd met lymfeklierkanker, vandaar dat wij deze stichting als goed doel hebben gekozen. De afgelopen weken hebben we meerdere acties georganiseerd met als slotstuk het eerste kistje Hollandse Opal pruimen welke per opbod is verkocht tegen uiteindelijk €500,- . Dit bedrag is door Postuma AGF verdubbeld en wordt ook volledig gedoneerd aan KWF."

"In de afgelopen weken zijn we begonnen met een actie met trostomaten van teler Van den Belt.  Zo konden onze klanten tegen een zeer scherpe prijs een week lang deze trostomaten bestellen. Van elk verkocht kistje sponsorde Van den Belt €0,25 en ook Postuma AGF doneerde dit bedrag per kistje aan KWF. Onze klanten hadden de mogelijkheid om €0,25 bovenop de actieprijs te betalen, dan ging ook dit kwartje naar KWF. Daarnaast hebben klanten de vrijheid gehad om via ons een vrijwillige bijdrage te doen voor KWF", vertelt Postuma.

"Deze week hebben wij het eerste kistje Hollandse Opal pruimen uit de kas van de Smulkers ontvangen. Een prachtige product waarvoor een leuke actie is bedacht om nog meer geld op te halen. Tot vanochtend 10:00 uur kon er een bod op het eerste kistje Opal pruimen worden uitgebracht. Het bod van de hoogste bieder wordt door Postuma AGF verdubbeld en volledig gedoneerd aan KWF. Het hoogste bod is uitgekomen op €500,-. Dit betekent dat alleen de pruimen al €1000,- hebben opgebracht.

Met trots kunnen wij melden dat wij samen met onze klanten en leveranciers bijna €6000,- bij elkaar hebben gebracht. Zaterdag verschijnen onze lopers dan ook vol goede moed aan de start om de ruim 21 kilometer in een mooie tijd af te leggen. Via deze weg willen wij iedereen bedanken voor hun inzet!", besluit Postuma AGF.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven