Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Picnic start proef met zakelijke leveringen

Online supermarkt Picnic startte woensdag 12 juni een pilot met het gratis en duurzaam bezorgen van boodschappen bij zakelijke klanten. In Leiden, Zoetermeer en Hoofddorp kunnen bedrijven vanaf nu bestellen en in de ochtend worden beleverd, zodat bijvoorbeeld alles tijdig voor de lunch binnen is. Voor deze nieuwe groep klanten zullen aparte pagina's in de app verschijnen om het bestellen nog makkelijker te maken. Zakelijke klanten die zich aan willen melden, kunnen in het startscherm van de app kiezen voor het aanmaken van een zakelijk account. 

Bedrijven die de boodschappen vóór 13.00 uur via de app bestellen, krijgen deze de volgende ochtend tussen 09.00 en 13.00 uur geleverd. De boodschappen voor de lunch, koffie en vrijdagmiddagborrel worden vervolgens gratis op kantoor bezorgd. Wanneer dat gewenst is, kunnen meerdere collega's de app met hetzelfde zakelijke account gebruiken, waardoor iedereen boodschappen aan de bestelling toe kan voegen. De betaling vindt plaats via iDeal of een automatische incasso, de factuur wordt naar de eigenaar van het account gemaild.

Bron: Picnic

Publicatiedatum: