Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Appèl en No Fairytales willen groentenconsumptie vergroten in kantines

Vanaf heden is bedrijfscateraar Appèl officiële groentenpartner van No Fairytales. In de ruim 200 bedrijfsrestaurants van Appèl staan de kleurrijke groentetortilla’s regelmatig op het menu. Samen met No Fairytales werkt Appèl op deze manier aan het vergroten van de groentenconsumptie onder haar gasten.

Innovatie
Appèl zorgt iedere dag weer voor goede en gezonde voeding. “Als cateraar spelen wij een belangrijke rol om mensen in aanraking te laten komen met lekkere en gezonde alternatieven. Wij zijn daarom continu op zoek naar innovatieve producten die we kunnen gebruiken in onze restaurants. Daarnaast willen we onze gasten bewust maken van hun keuzes. Met de tortilla’s van No Fairytales inspireren we gasten om meer groenten te eten,” aldus Eline Stals, foodspecialist van Appèl.

45 procent groenten
De verschillende groentetortilla's van No Fairytales, die gemaakt worden van 45 procent verse groenten, zijn al enige tijd te koop via de supermarkt en nu is ook de bedrijfscatering aan de beurt. Bernadette Kooijman, founder van No Fairytales: “We zijn blij met deze uitbreiding zodat we consumenten nu ook op hun werk kunnen verrassen met onze groentetortilla’s. Deze nieuwe afzet is voor ons een belangrijke stap om een bijdrage te leveren aan het verhogen van de groenteconsumptie in Nederland.”

Bron: Appèl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven