Valuga introduceert planningstool om bedrijfsvoering te versnellen

Valuga​ komt met een nieuwe planningstool op de markt. Deze combineert ​OutSystems​ met een innovatieve oplossing, om de bedrijfsvoering te versnellen. De tool versimpelt het planningsproces, terwijl het bedrijf alle touwtjes zelf in de hand houdt. Alle randvoorwaarden kunnen zelf bepaald worden en veranderingen kunnen snel toegepast worden. Mocht er een productielijn uitvallen, spoedbestelling komen of medewerkers ziek zijn, kan er met een druk op de knop, de planning worden aangepast.

"Valuga​ is de Expert op het gebied van OutSystems met innovatie oplossingen. OutSystems is een low code platform waarbij men 2 tot 6x sneller apps ontwikkelt met korte time to market in vergelijking met reguliere development. Valuga heeft ervaring in de sector met implementatie van Supply Chain Management en Product Informatie Management systemen bij o.a. ​Nature’s Pride​", aldus het bedrijf. 

De Automated Scheduling solution is een plug & play toepassing die  te integreren is met alle huidige systemen en die snel geïmplementeerd kan worden.​ ​Met behulp van AI en machine learning kan ​deze oplossing complexe planning puzzels snel optimaliseren, ongeacht welke beperkingen of bedrijfsregels er vereist zijn vanuit alle bedrijfsprocessen.
"De nieuwe planning kan binnen enkele seconden gemaakt worden. De nieuwe planning kan men dan altijd nog zelf verder aanpassen, wanneer veranderingen plots opkomen. Denk dan bijvoorbeeld aan een spoedbestelling of medewerkers die ziek zijn. Dan kan de planning met een simpele klik aangepast worden", vervolgt Valuga. 

"Door middel van deze nieuwe technologische oplossing worden op een gerichte manier kosten verlaagd en zal door de geboden flexibiliteit, klantentevredenheid vergroten. Dit geeft direct meerwaarde aan bedrijven", besluit Valuga. 

Voor meer informatie:
Harrald Spooren
Valuga
Van Deventerlaan 31
Utrecht 
+31 (0) 850 091 430
harrald.spooren@valuga.nl  
www.Valuga.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven