Twee directieleden treden af en uitbreidingsinvesteringen bekend gemaakt

Veranderingen bij Schwabfrucht

Horst Rieper is per 31 maart 2019 om gezondheidsredenen en vanwege zijn hoge leeftijd afgetreden als managing partner van Schwabfrucht. Hij bekleedde deze functie dertig jaar, waarbij hij samen met het personeelin het handelsbedrijf uit Hessen altijd  toekomst georiënteerd gepositioneerd heeft.

Jürgen Bruch treed eveneens af
Tegelijkertijd is ook Jürgen Bruch als directeur afgetreden, nadat hij een jaar geleden na de plotselinge dood van Bernd Hecker direct zijn functie over had genomen om Schwabfrucht op koers te houden. "Jürgen Bruch zal beschikbaar blijven om advies te geven om zo een goede overgang te garanderen en de verdere ontwikkeling van Schwabfrucht te begeleiden. Voor het feit dat hij de verantwoordelijkheid op korte termijn over heeft genomen en voor zijn geleverde werk in deze moeilijke situatie willen wij hem bedanken", aldus de verklaring van het bedrijf.

Geplande uitbreidingsinvesteringen
Sinds 1 februari 2019 is Stefan Taubert de directeur van Schwabfrucht. Stefan Taubert heeft meer dan twintig jaar ervaring binnen de groothandel van groenten en fruit. "Met investeringen in onze bananenrijperij, de versterking van de gastronomietak en het benutten van positieve effecten in de samenwerking zal de nieuwe meerderheidsaandeelhouder, de familie van Schoonhoven, Schwabfrucht verder versterken", kondigt de directie aan.

"Schwabfrucht zal ook in de toekomst aandeelhouder en belangrijke partner van Cobana Hamburg en CF Gastro Berlin blijven", sluit het bedrijf haar commentaar af. 

Voor meer informatie:
Schwabfrucht GmbH & Co. KG
GF: Stefan Taubert
Kasseler Straße 3
35418 Buseck
Tel.: 06408 - 910 0
Fax: 06408 - 910 200
E-mail: info@schwabfrucht.de 
Website: www.schwabfrucht.de  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven