Monique Kierkels, Groba Food Equipment

"Goedkoper en nieuw model groentensnijmachine met meer mogelijkheden"

Tholen – Het lijkt een algemene wet: inflatie, vernieuwingen, verbeteringen, ontwikkelkosten, het zijn kosten die allemaal verrekend moeten worden waardoor nieuwe producten meestal duurder uitvallen. Toch gaat die wet niet altijd op want, verrassend genoeg, brengt het Zwitserse Brunner-Anliker juist een goedkoper en nieuw model van hun Anliker groentensnijmachine op de markt. “Hiermee  zetten we een snijmachine neer met vlijmscherpe prijsstelling en argumenten”, vertelt Monique Kierkels van Groba Food Equipment, distributeur voor Brunner-Anliker in Nederland en België.

De vernieuwde snijmachine Anliker L

“We hebben namelijk goed naar onze klanten geluisterd, waarvoor prijs veelal een zwaarwegende factor is bij aanschaf van een nieuwe machine. Daarom zijn we heel blij dat deze nieuwe Anliker L snijmachine goedkoper op de markt is gezet. De instapprijs voor de nieuwe Anliker L is namelijk 2500 euro, de Anliker 5 standaard kost 2980 euro.


Opzetstuk voor continue aanvoer van lange producten, bovenaanzicht en los

De goedkopere prijsstelling is niet ten koste gegaan van de functionaliteiten, in tegendeel, er zijn juist meer productvoordelen toegevoegd ten opzichte van het standaardmodel. Monique somt de belangrijkste op: “De Anliker L heeft een vulopening die 45% groter is en kan maar liefst 70 kilogram per uur meer verwerken. Bovendien is er een optioneel opzetstuk te bestellen dat een continue aanvoer van langwerpige producten zoals komkommer en wortelen mogelijk maakt. De machine is ook gemakkelijker te verplaatsen, Anliker L weegt 4 kilo minder dan de standaard.”

Snijschijven van Anliker L en Anliker 5 zijn uitwisselbaar

Zijn er dan concessies gedaan in het ontwerp van Anliker L? Monique: “Nee hoor, de Anliker L heeft dezelfde hoogwaardige motor als de overige modellen. Het snijopzetstuk en behuizing zijn vervaardigd uit glasvezel composiet, met geïntegreerde zilverionen voor optimale hygiënebehuizing. En voor ondernemers die al een Anliker 5 standaard hebben en een tweede snijmachine overwegen: de snijschijven zijn hetzelfde en kunnen in beide machines worden gebruikt. Er zijn dus alleen maar voordelen te noemen. Anliker L is een groentensnijmachine met een vlijmscherpe prijs en heeft vlijmscherpe argumenten.”

De Anliker L is via de webshop te bestellen. Voor wie de snijmachine eerst met eigen ogen wil zien, is het mogelijk om een afspraak te maken bij Groba Food Equipment in Nederweert voor een demonstratie.

Voor meer informatie
Groba Food Equipment
Monique Kierkels
Mangaanstraat 21
6031 RT Nederweert 
T +31 (0)475 56 56 56
E info@anliker.nl 
W www.anliker.nl 

 

 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven