Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Omvangrijke verbouwingsmaatregelen en moderniseringen

Landgard opent de eerste 'Frischemarkt Obst & Gemüse' in Dresden

Na een uitgebreide verbouwing opent Landgard op 13 juni 2019 in Dresden de eerste nieuwe 'Frischemarkt Obst & Gemüse'. Op een oppervlakte van 3.100 vierkante meter wachten onder andere een modern, nieuw marktdesign, een herziene winkelindeling, een nieuwe meubilering en aantrekkelijke thematische productpresentaties met highlight producten op de klanten. De verkoop loopt, parallel aan de verbouwing van de winkel, gewoon verder.



"In de maanden na de opening op 13 juni is het zaak om de nieuwe ideeën te testen. De nieuwe Frischemarkt Obst & Gemüse creëert naar het voorbeeld van de Cash & Carry toekomstmarkten in Herongen en Neuss op het gebied van bloemen en planten, nu ook bij groenten en fruit een geoptimaliseerde inkoopbeleving. Frischemarkt Obst & Gemüse doelt op een vooruitstrevende en moderne handel in groenten en fruit. Dit nu ook bij groenten en fruit succesvol te realiseren ligt ons aan het hart“, aldus Bernd Meinen, directeur van Landgard Ost Obst & Gemüse. In verdere stappen zullen ook de andere groenten- en fruitwinkels van Landgard in Oost-Duitsland naar het voorbeeld in Dresden verbouwd en gemoderniseerd worden.

Speciale inspiratie- en conceptgebieden
"Bij de vormgevingslijn van de nieuwe Frischemarkt Obst & Gemüse oriënteren we ons aan de look van de Cash & Carry toekomstmarkten in Herongen en Neuss. De moedige visuele lijn overtuigt met bonte illustraties op een zwarte ondergrond in leisteen look, die als een opvallend en sympathiek basiselement in de vormgeving van de gehele winkel te zien is. Daarnaast worden op meerdere plaatsen speciale inspiratie- en conceptgebieden geïntegreerd, waarop we in de loop van het jaar wisselende presentaties op het gebied van seizoensproducten en Landgard-licentiecoöperaties tonen“, aldus Labinot Elshani, afdelingshoofd groenten en fruit bij Landgard.

Landgard viert de opening van de 'Frischemarktes Obst & Gemüse' op 13 juni in Dresden samen met klanten, telers, medewerkers en andere genode gasten uit de maatschappij en politiek. Op de openingsdag biedt Landgard de klanten van de winkel daarnaast een aantrekkelijke kortingsactie.

Meer informatie is te vinden op: www.landgard.de 

Publicatiedatum: