Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Italië: Italtrans opent een nieuw logistiek center

Het nieuwe logistieke center dat nationaal één van de grootste zal zijn, werd op 7 juni 2019 in gebruik genomen te Calcio (Bergamo) en is gelegen in de nabijheid van de autosnelweg A35 Brescia-Bergamo-Milano. Op een terrein van ongeveer 350 000m² is een gebouwencomplex gelegen van 150 000m² dat 630 personeelsleden tewerkstelt.

Het lint wordt doorgeknipt tijdens de openingsceremonie

“We zijn heel blij met dit logistiek center dat als doel heeft de logistieke efficiëntie van heel Noord-Italië te verbeteren, aangezien zijn strategische ligging heel aantrekkelijk is voor internationale bedrijven.”

De burgemeester van Calcio, Elena Comendulli bedankte Italtrans voor het investeren in het gebied en bedankte tevens alle andere bedrijven gelokaliseerd in de omgeving. Ze creëren jobs en zorgen voor hernieuwde economische vooruitgang.

Momenteel vind je er naast Italtrans, ook Dole, Amazon, Sma-SimplyAuchan en Brivio&Viganò. Binnenkort openen ook MD en Esselunga er faciliteiten. De twintig centra (waarvan er al 6 operationeel zijn) zorgden voor meer dan €900 miljoen aan investeringen in het gebied, wat goed was voor €22,6 miljoen aan belastingen ten gunste van de gemeente en het genereren van meer dan 3600 banen. Dit bevestigt opnieuw dat grote infrastructuurcomplexen zorgen voor groei, ontwikkeling en concurrentiekracht.

Italtrans telt een wagenpark van meer dan 800 vrachtwagens waaronder isotherme en koelvoertuigen en huiftrailers. Het bedrijf werd opgericht in 1985 met één enkele vrachtwagen, een tweedehands Fiat 170 die elke dag vrachten vervoerde tussen Bergamo en Milaan. Jaar na jaar werden nieuwe klanten geworven, onder andere producenten rechtstreeks verbonden met winkelketens.

Contact:
Italtrans
Strada Provinciale Est 11/G 
24050 Calcinate (BG) - Italy
Tel. (+39) 035 8366611
Email: info@italtrans.com
Website: www.italtrans.com


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven