Amerikaanse koks verwerken steeds meer spruiten in hun gerechten

Dit voorjaar heeft Gold Coast packing hele, gehalveerde en gesnipperde spruiten toegevoegd aan haar lijn ready-to-use spruiten om in te spelen op de groeiende vraag naar deze groente. 

Om aan het toenemende gebruik van spruiten in de foodservice-sector tegemoet te komen, maakt Gold Coast het koks nu een stuk gemakkelijker om dit trendy product te bereiden.

"Ons team productontwikkeling merkte dat klanten steeds meer spruiten afnamen," vertelt Crystal Chavez, marketingcoördinator bij Gold Coast Packing. "We zagen een mogelijkheid om onze klanten nog beter van dienst te zijn door een volledige lijn gesneden, gehalveerde en gesnipperde spruiten te lanceren, waarmee eenvoudig eigentijdse gerechten kunnen worden bereid."

 

De nieuwe producten worden dit voorjaar op de markt gebracht maar al wel met het oog op het komende herfstseizoen en de feestdagen, wat niet alleen het piekseizoen voor spruiten is maar ook voor de foodservicesector. Volgens het bedrijf spelen spruiten tegenwoordig vaker de hoofdrol in een gerecht dan dat ze als bijgerecht dienen en restaurants waarderen voorgesneden groenten omdat deze hen veel tijd besparen. 

"We zijn blij ons aanbod ready-to-use spruiten uit te breiden," zegt Bill Munger, vicedirecteur sales en marketing. "We streven naar een uitmuntende dienstverlening aan onze klanten en deze gemaksproducten zullen beantwoorden aan hun eisen."

De hele, gehalveerde en versnipperde spruiten zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 2 x 2,3 kilo en 4 x 2,3 kilo. Gold Coast is van plan om het product ook in retailverpakkingen aan te gaan bieden als de vraag ernaar toeneemt. 

 

Voor meer informatie:
Crystal Chavez
Gold Coast Packing
Tel: +1 (805) 928-2593
crystal@goldcoastpack.com
www.goldcoastpack.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven