Gesneden champignons van Fungo Cesena

Met de hand gesneden champignons die zijn verpakt in een speciale verpakking. Hiermee introduceert Fungo Cesena een nieuwe lijn met verse champignons.

Met de hand gesneden champignons

"We hebben veel producten in ons assortiment, maar we wilden een premium product toevoegen. Gesneden champignons worden steeds meer gevraagd door de markt en we hebben besloten om hiervoor een speciale lijn te creëren. De champignons liggen op een zwarte tray waardoor een uitstekend kleurcontrast ontstaat tussen zwart en wit. Deze kleuren zijn dan ook het symbool van onze stad Cesena", zegt Giampaolo Evangelisti.

Champignons van Cesena

De gesneden champignons zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 250 en 300 gram. Voor hele champignons zijn er verpakkingen van 250 en 400 gram.

Het jaar 2018 was zeer positief voor Fungo Cesena. De partners zijn, naast Evangelisti, Letizia Sirri en Fabio Montalti.

De champignons worden met de grootste zorg behandeld

"De toegevoegde waarde van champignons ligt in de versheid. Daarom is onze toeleveringsketen zo georganiseerd dat ze binnen 24 uur bij het afzetpunt aankomen. In een aantal gevallen hebben we export naar het buitenland moeten vermijden, omdat de kwaliteit tijdens het transport niet kon worden gewaarborgd", zegt Evangelisti.

Giampaolo Evangelisti e Letizia Sirri van Fungo Cesena.

Het bedrijf breidt zich uit en bereikt steeds meer Italiaanse groothandelsmarkten. In het licht hiervan is besloten om een uitbreiding te hebben met meer productiecellen. De uitbreiding zou in de herfstperiode moeten eindigen. De groeicyclus van de champignon duurt 15 dagen en de oogst nog eens 3 weken.

Voor meer informatie:
Fungo Cesena 
Via San Mauro 2515
47023 Cesena (FC) - Italië
Tel.: (+39) 0547 661377
Email: info@fungocesena.it 
Web: www.fungocesena.it 


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven