Inverafrut opent nieuw bedrijf in het VK

Inverafrut World Wide heeft de opening van z'n nieuwe dochteronderneming Inverafrut UK bekend gemaakt die in de rij van locaties over de hele wereld als Korea, de VS en Nederland komt. 

Miguel Fernandez van Inverafrut: "Inverafrut exporteert al vele jaren limes. Dit jaar vieren we onze vijftiende verjaardag op de Europese markt en het is elk jaar een grote inspanning. We hebben aan veel verschillende Engelse klanten geleverd en door de groeiende markt voor versproducten, vooral voor ons belangrijkste product de limes, hebben we Inverafrut UK in het leven geroepen om te voorzien in de best mogelijke service voor onze klanten."

"Dit komt door de groei die we in de VS en Mexico zien, waardoor we service op maat willen leveren aan klanten in dat deel van Europa en nieuwe zakelijke mogelijkheden willen creëren. De nieuwe locatie zal de tweede week van juni gaan draaien."

Naast de levering van limes aan de VK en de Europese markt, biedt Inverafrut ook een scala aan andere groenten en fruit aan. "Ons hoofdproduct blijven de limes, maar we leveren ook bananen, ananas, mango's, sinaasappelen, grapefruit, citroenen en veel andere soorten. We blijven aan een geweldige service werken en we willen dichter bij onze klanten staan door onze expertise in het behandelen van versproducten met hoge kwaliteitseisen aan te bieden."

Voor meer informatie:
Miguel Fernandez
Inverafrut
Tel: +52 1 232 113 28 87
Email: Miguel@inverafrut.com
www.inverafrut.org


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven