Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hoe weet je dat er troep in je eten zit?

Sommige fabrikanten knoeien met eten. Vooral in landen met minder strenge controle is dat schering en inslag. We publiceerden vorig jaar dat een Indiase AGF-handelaar druiven blauw spoot omdat die meer opleverden dan de witte. Deze filmmaker laat zien hoe je chemische kaas van echt kunt onderscheiden, gekleurde zoete aardappelen om ze er frisser uit te laten zien of gewaxte paprika's. Oordeel zelf.

Publicatiedatum: