Versmarkt heeft specifieke software nodig

De versmarkt onderscheidt zich van andere markten, hierdoor zijn een aantal specifieke eigenschappen van belang bij de selectie van software. Kostprijsberekeningen en kwaliteitseisen, om zo te streven naar het hoogst haalbare resultaat. Het product moet voldoen aan veel wensen en eisen, de eisen die de consument stelt en de regelgeving met betrekking tot voedselveiligheid en kwaliteit.

In Freshng zijn de meest voorkomende bedrijfsprocessen gestandaardiseerd. De software sluit aan op de bedrijfsvoering. Daar bovenop is het mogelijk om extra functionaliteit of IT diensten af te nemen. Hiervoor is een breed scala aan specifieke functionaliteiten ontwikkeld die een toegevoegde waarde aan de ontzorging kunnen geven.

Actuele voorraad direct zichtbaar
"Zo is het mogelijk om uw loods te automatiseren met onze Loodsverkoop app. Met deze app kunt u direct, vanaf de loodsvloer of hal, verkopen met behulp van een speciale applicatie die draait op mobiele apparatuur met Android of IOS, zoals RF-handterminals, tablets of telefoons. Hierdoor verandert het verwerken van uw cash and carry verkopen van een arbeidsintensief, in een modern en efficiënt proces", aldus het automatiseringsbedrijf. 

Naast de software om de handel in het versproduct in goede banen te stroomlijnen, biedt RPO ook WMS en 3PL software aan. Met deze vormen worden de logistieke processen goed in kaart gebracht.

RPO spreekt dezelfde taal
"Het onderscheidende vermogen van RPO is, dat wij dezelfde taal spreken als onze klanten, geen lastige ICT termen, RPO praat in oplossingen. Wij kennen de markt, hebben ervaring met de processen en weten wat de kritische succesfactoren zijn. Altijd klantgericht. Dienstverlening met een hoofdletter D", besluit RPO.

Voor meer informatie:
Werner Kastelein
Paul van der Es
Wendy Dijkhuizen
RPO ICT Solutions
T: 078 6818688
sales@rpo.nl 
www.rpo.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven