Special Automatisering

De maand juni staat weer in het teken van Automatisering. Automatisering is vandaag de dag niet meer weg te denken uit de AGF-sector. Alles gaat een stuk sneller en effectiever doordat zaken geautomatiseerd of gerobotiseerd zijn. Automatisering speelt in op alle lagen van de productie van oogst, sorteren, verpakken tot logistiek en afzet. Gaan robots in de toekomst het werk overnemen of helpt automatisering juist de sector vooruit?

Daarnaast is de digitale revolutie nog volop gaande. Steeds meer processen worden gedigitaliseerd en in de cloud geregeld. Wat gaat blockchain de sector brengen? Hoe gevoelig is de sector voor hackers? En wat betekent digitalisering voor verkoopprocessen, ontstaan er nieuwe afzetkanalen? Hebben leveranciers en afnemers nog telefonisch contact? Gaan telers direct zaken doen met de consument middels Korte Keten?

Bijdrage
Mocht je een persbericht of artikel hebben, dat niet mag ontbreken in deze special, dan ontvangen wij dat graag. Als er in je bedrijf onlangs een automatiseringsproject is afgerond, ontvangen we graag bericht. Voor een interview kun je contact opnemen met de redactie via redactie@agf.nl.

Promotie
Wil je nog wat extra aandacht en naamsbekendheid genereren? Dit kan door middel van een banner binnen dit prominente specialblok. De Special Automatisering zal heel juni online staan. Een maand adverteren in de AGF-nieuwsbrief kost € 1.100. Op de AGF-website betaal je € 630,- voor een maand.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven