Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Open Dagen Eminent Seeds: 11-13 juni

7 kleuren Tinkerbell en nieuw paprika-, peper- en cherrytomatenras

Op 11, 12 en 13 juni opent Eminent Seeds hun demokas in het World Horti Center om het publiek kennis te laten maken met exclusieve tomaten-, paprika- en pepervariëteiten. 

Introductie 7 kleuren Tinkerbell
Het kleurenrange van de Tinkerbell is in de zomer van 2018 succesvol uitgebreid met de paarse Tinkerbell. In navolging heeft Eminent dit jaar de kleurenrange met nog twee kleuren uitgebreid: de lemon en licht groene Tinkerbell. Deze kleuren baby paprika’s zijn lichter dan de huidige gele en groene Tinkerbell. Dit betekent dat de Tinkerbell beschikbaar is in zeven kleuren: rood, geel, groen, licht groen, oranje, paars en lemon geel.

Catalogus uitgebreid
Naast de uitbreiding van de Tinkerbell-kleurenrange is de catalogus met nog drie producten uitgebreid. De paprikavariëteiten met de mild pittige Poblano, de peper range is uitgebreid met de Dutch Reaper, de heetste peper uit Nederland. En de cherry tomatenlijn is uitgebreid met de bruine cherrytomaat.

Eminent nodigt iedereen uit een kijkje te komen nemen. De teeltadviseurs van Eminent Seeds informeren de bezoekers deze dagen graag over de mogelijkheden met de variëteiten, terwijl ook  de supply chain specialisten van Eminent Food aanwezig zullen zijn om uitleg te geven over de mogelijkheden en marktkansen in de keten. 

De demokas is open van 9-16 uur. 

Voor meer informatie:
Eminent
www.eminentseeds.nl
info@eminentfood.nl
info@eminentseeds.nl

 

Publicatiedatum: