Overzicht GroentenFruit Huis-leden op website

Gisteren lanceerde GroentenFruit Huis tijdens de Algemene Ledenvergadering een speciale ledenpagina op www.groentenfruithuis.nl.  "Op die manier laten we zien welke bedrijven collectief investeren in de sector", aldus directeur Gert Mulder.

Regelmatig wordt GroentenFruit Huis een overzicht gevraagd van aangesloten leden. Tot heden was deze informatie niet terug te vinden op de website. Na instemming van het bestuur is begin dit jaar een start gemaakt met het aanmaken van een speciale ledenpagina op de website groentenfruithuis.nl.

Gisteren is de ledenpagina online gegaan. Inmiddels hebben tachtig bedrijven aangegeven dat GroentenFruit Huis hun gegevens en logo mag publiceren op deze website. Bedrijven kunnen daarbij aangeven in welke sector ze actief zijn. Daarbij kan worden gekozen uit onder andere fruit, uien, paddenstoelen, biologisch, importeur, exporteur etc
Informatie aanleveren

Het overzicht is nog niet compleet. Vanwege de AVG-wetgeving moeten bedrijven zelf toestemming geven om hun gegevens te plaatsen. GroentenFruit Huis nodigt alle leden die dit nog niet hebben gedaan, uit om GroentenFruit Huis toestemming te geven om hun bedrijfsinformatie en logo te plaatsen. Op die manier kunnen we een compleet overzicht geven van de bedrijven die gezamenlijk investeren in een gezonde sector en bent u gemakkelijk vindbaar voor bedrijven die op zoek zijn naar bepaalde producten. De pagina is vooralsnog in het Nederlands, in de toekomst vertalen we deze eveneens naar het Engels.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven