Willem Dijk AGF en Elefant hebben elkaar weer gevondenWillem Dijk Sr is voortdurend in de weer om z'n assortiment te optimaliseren. Het klantenbestand neemt positief toe en daarmee ook de vraag naar een goed product. Al sinds jaren werkt Willem Dijk AGF met een producent Filosofo in Piles (Valencia). "Hier steken we veel energie in en hebben diverse binnenkomsten per week. Daarnaast hebben we een producent in Cordoba (Sevilla). Deze pakt ons fruit onder ZuidFruit, een prima product in het normale standaard segment, wel enorm sterk in Salustiana sinaasappelen."
"Sinds afgelopen maandag hebben we er weer een topper bij namelijk: Elefant", vertelt Willem. "Elefant is geen onbekende binnen Willem Dijk AGF. Van 2005 tot 2007 hebben we al het een en ander met de heren Aguado gedaan onder dit label. Dit bedrijf is gevestigd in La Vall d'Uixó Castellon (Valencia) en heeft een inpakafdeling van 2000 m3 met een koelcapaciteit van 1200 m3. Met ruim 90 medewerkers is dit een relatief kleine aflader. Dit heeft natuurlijk als voordeel dat er met veel vakmanschap, zorg en enthousiasme word gehandeld."Het is typisch een familiebedrijf, die al drie generaties wordt voortgezet door de familie Aguado. De huidige generatie Daniel en Miquel Aguado hebben een goede band met Willem Sr. en willen de draad weer oppakken. Vernieuwingen binnen het bedrijf Aguado maken het mogelijk te voldoen aan de wensen van Willem Dijk AGF BV. Vanaf heden zullen we dus een compleet assortiment fruit in huis hebben. Met een breed klantenbestand kunnen we iedere klant bedienen met tophandel."
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.