Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grieks watermeloenseizoen start binnenkort

Mitrosilis start binnenkort met de export van watermeloenen. Het klantenbestand van het bedrijf, dat voornamelijk uit grote supermarkten bestaat, vraagt om producten van topkwaliteit en een betrouwbare samenwerking en Mitrosilis komt graag aan deze wensen tegemoet. 

Volgens Nikos Katsaloulis, salesmanager bij Mitrosilis, zijn Griekse watermeloenen erg populair. "Ze zijn smakelijk en sappig. Het fruit is bovendien voedzaam, rijk aan vezels, vitaminen en spoorelementen maar bevat nauwelijks calorieën. Watermeloenen zijn een goede en gezonde dorstlesser wanneer de temperaturen weer gaan stijgen."

Het seizoen vangt dit jaar iets later aan dan verwacht als gevolg van het weer in Griekenland. "Dit hoeft niet per se nadelig te zijn, als je bedenkt dat het in grote delen van Europa nogal  fris weer is. Vanwege het koele weer is de vraag naar zomerfruit zoals watermeloen een stuk kleiner," legt Katsaloulis uit. 

Het bedrijf is klaar om de eerste watermeloenen nog dit weekend te verladen. 

Mitrosilis exporteert naar 26 landen en levert voornamelijk rechtstreeks aan supermarkten in Europa maar ook elders in de wereld. "We exporteren ook naar China, Hongkong, Dubai, Koeweit, Saoedi-Arabië, Qatar, India, Indonesië, Colombia, de Verenigde Staten, Canada, Mauritius, Tunesië en de Maldiven. Dankzij onze voortdurende investeringen in nieuwe machines en ons goed opgeleide personeel kunnen wij volledige klanttevredenheid garanderen en kunnen we zelfs aan de hoogste EU-standaarden voldoen," aldus Katsaloulis. 

Voor meer informatie:
Christos Mitrosilis
Mitrosilis SA
Tel.: + 30 275 204 5000
Fax: + 30 275 204 3036
Email: info@mitrosilis.gr 
www.mitrosilis.gr 

Publicatiedatum: