Amerikaanse Crunch Pak breidt uit met geschilde, in stukjes gesneden peren

Crunch Pak, producent van gesneden appelen, heeft bekendgemaakt dat het haar assortiment uit gaat breiden met verse gesneden en geschilde perenproducten.

De gemaksproducten zullen in eerste instantie verkrijgbaar zijn in verpakkingen van 198 en 907 gram voor foodserviceklanten en bevatten de rassen Anjou en Bartlett. 

Het produceren van een gesneden perenproduct was één van de doelstellingen van het bedrijf toen het in 2000 begon. Toentertijd was er echter geen technologie beschikbaar om de consument een product van consistente kwaliteit te kunnen bieden," vertelt Tony Freytag, vicedirecteur en medeoprichter. 


Perenblokjes (links) en perenschijfjes 

“We hebben onze telers en klanten jaren geleden beloofd om bewerkte perenproducten te ontwikkelen," vertelt Freytag. "Gezien onze locatie in het grootste teeltgebied van het land zijn telers letterlijk onze buren. We hebben ontelbaar veel uren in onderzoek gestoken en nu hebben we deze gepatenteerde technologie ontwikkeld." 

De perenproducten van Crunch Pak dingen mee naar de United Fresh Produce Association's Innovation Award 2019 in de categorie beste fruitproduct. 

 

Voor meer informatie:
Megan Wade
Crunch Pak
Ph: +1 (509) 888-7634
megan.wade@crunchpak.com
www.crunchpak.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven