JASA’s Bag-2-Paper winnaar NL Packaging Awards 2019

Tijdens de vierde editie van de NL Packaging Awards 2019, op donderdag 16 mei in het NBC in Nieuwegein, heeft JASA enorm trots en vereerd de award in de categorie Innovatie Techniek in ontvangst genomen.

Jaarlijks worden de NL Packaging Awards uitgereikt aan bedrijven die uitblinken op het gebied van verpakkingen. Hierbij wordt onder andere gekeken naar ondernemerschap, innovatie en techniek. De awards zijn in 13 categorieën onderverdeeld en in iedere categorie worden twee awards uitgereikt: de winnaar en de runner up. In februari werd Jasa voor de prestigieuze award genomineerd in de categorie Innovatie Techniek, met onze Bag-2-Paper™.

"Innovatie staat hoog in het vaandel bij JASA. We dragen graag bij aan een duurzame manier van verpakken en hebben daarom de Bag-2-Paper™ ontworpen. Deze verpakking is volledig gemaakt van papier, zonder plastic coating, en is 100% recyclebaar. De Bag-2-Paper™ is uitermate geschikt voor het verduurzamen van verpakkingen voor droge producten zoals aardappelen, uien en bloembollen. De bijbehorende verpakkingssystemen verpakken de producten razendsnel. Een revolutie op het gebied van het verpakken van droge producten", aldus Stephanie Hulshoff

De uitreiking van de NL Packaging Awards 2019
Tijdens de NL Packaging Awards 2019 was het complete directieteam van JASA (Eduard de Haan, Piet Pannekeet, Sandra Pannekeet, Hendrik van den Berg) aanwezig met aanhang, en drie verkopers van JASA (Edwin Lubbers, Maikel van Wiggen en Klaas Jan Spelt).

De feestelijke avond, die door Jort Kelder werd gepresenteerd, begon met een heerlijk viergangendiner. Tijdens het diner vond het moment plaats waar iedereen naar uit had gekeken: de uitreiking van de Awards. Het grote moment was de bekendmaking van de winnaar in de categorie Innovatie Techniek. De winnaar is: JASA Bag-2-Paper™ van JASA Packaging Solutions! Ons harde werk werd bekroond met deze fantastische prijs, waar wij onwaarschijnlijk trots op zijn. Wat een eer! Hierbij kregen we dit prachtige compliment van de jury:

“Dit is de winnaar omdat het een echte innovatie betreft op een verpakkingsmachine die al decennia oud is. Doorslaggevend is de ontwikkelde techniek die leidt tot een nieuw verpakkingsconcept. Het principe van folie sealen is losgelaten en als alternatief is een zelfklevend systeem ingezet. Een ander sterk punt is de flexibiliteit. Een terechte winnaar.”

Trots en blij ging JASA met de prestigieuze award op zak naar huis. Dank aan NL Packaging Awards 2019, de jury en alle betrokkenen, voor deze onvergetelijke avond!

Voor meer informatie:
JASA Packaging Solutions
Hazenkoog 14
1822 BS ALKMAAR
T. (072) 561 27 00
s.hulshoff@jasa.nl
www.jasapackaging.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven