In Henan, Jiangsu en Shandong is het uienseizoen begonnen

"Exportprijs Chinese uien stabiliseert zich"

"Nadat het uienseizoen in Yunnan ten einde was gekomen en het seizoen in Henan, Jiangsu en Shandong was begonnen, zijn de uienprijzen gestegen. "De prijzen stabiliseren zich momenteel weer," zegt Wang Junjie van het bedrijf Henan Jun's Safe Food. 

"We zijn halverwege het nieuwe uienseizoen. De prijzen zijn momenteel hoger dan in 2018 in deze tijd van het jaar. Ook de productkwaliteit is beter dan vorig jaar. Dit is enerzijds te danken aan de stabiele weersomstandigheden en anderzijds aan het gestandaardiseerde beheer van de teeltbedrijven en het beter inspelen op de marktvraag."

"Sommige exporteurs laten weten dat de overzeese vraag naar Chinese uien de laatste maanden is afgezwakt. Wij denken dat dit veroorzaakt wordt doordat veel buitenlandse afnemers zich richten op Egypte waar het seizoen onlangs begonnen is. Daarnaast is de externe kwaliteit van Chinese uien momenteel minder goed."

 

"We leveren vooral gekoelde uien van 10 mm aan overzeese markten, evenals gekoelde uienringen en gesneden uien. Europa is één van onze belangrijkste exportmarkten."

 

Contactpersoon: Wang Junjie

Henan Jun's Safe Food Co., Ltd.

E-mail: junzhian2019@163.com 

Whatsapp: +86 132 1329 3300 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven