Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste Frieslanders in Ouddorp geoogst

Tholen - Polder Potato uit Dronten heeft vanmorgen de eerste nieuwe Frieslanders van het seizoen opgehaald in Ouddorp. De nieuwe aardappelen zijn geteeld door Mts. de Jong en Anton Riezebos van Polder Potato was getuige van de eerste oogst door Sjoerd de Jong op een perceel, waar de primeuraardappelen tussen de dijken in vlot gegroeid zijn.

Gevraagd naar de verwachtingen voor het nieuwe aardappelseizoen antwoordt Anton: "Dat hangt grotendeels van het weer af. Blijft het droog, dan krijgen we weer een tekort, maar als het gaat regenen, dan zullen er zat aardappelen op de markt komen, gezien de uitbreiding in Nederland, maar vooral in de ons omringende landen."

"Maar het oude seizoen is eerder voorbij dan we gedacht hadden, dus de vraag naar nieuwe Hollandse aardappelen zal naast de importaardappelen spoedig komen. We hebben vanmorgen de eerste kisten al verkocht aan Willem Dijk AGF", besluit Anton.

Voor meer informatie:
Anton Riezenbos
Polder Potato BV
Oudebosweg 14
8251 RD Dronten
Tel: 0321-336272
Mob: 0634745662
anton@polderpotato.nl
www.polderpotato.nl